06-37603272 info@vitalique.nl

Angelique van der Poll

In het afgelopen jaar heb ik geleerd hoe ik mij voel (EQ*), welke emoties ik voel (EQ), waar ik het voel (FQ*), wat het voor mij betekent (SQ*), weet ik dat ik mijn passie gevonden heb (SQ) en weet ik wat mijn missie is (SQ), wat voor mij helpende en belemmerende gedachten zijn (IQ*), herken ik mijn overtuigingen (IQ), weet ik welke kwaliteiten en valkuilen (SQ) ik heb, hoe ik op mensen overkom (EQ), wat kenmerkend is aan mij (EQ), op welke manier ik in verbinding sta met mezelf en met mijn omgeving (EQ), weet ik waar ik wel en geen invloed op heb (ER*), dat mijn emoties er mogen zijn en welke valkuilen en kwaliteiten zij hebben (EQ), wat voeding voor mijn lichaam kan doen (FQ), wat mij energie geeft en mij energie kost (FQ) , wat een gezonde leefstijl is (FQ) en hoe ik als coach aan de hand van het 5 dimensionele MARK model andere mensen inzicht kan laten krijgen in hun veranderwens en kan begeleiden met 30 verschillende werkvormen. Ik zie kansen als ondernemer en ben gestart met mijn eigen bedrijf Vitalique coaching en advies. Ik ben gegroeid als mens, als coach en ondernemer en ik ben dankbaar. 

Liefde

Liefde (voor mezelf, voor anderen, voor de natuur en dieren) is mijn sleutel tot alles. Ik voel nu dat ik er mag zijn. Ik hou van mezelf en hou van het leven en wil met liefde iedereen, die dit ook wil, begeleiden naar dit geweldige gevoel van zijn.

*In balans

Ik geloof dat wanneer je vitaal wil zijn, je te werken hebt aan een optimale totaal balans tussen vijf dimensies, ook wel ‘quotiënten/intelligenties’ genoemd.

Deze vijf dimensies zijn:

ER = Eigen Regie
SQ =
Zingeving & Identiteit
EQ = Sociaal-emotionele balans
FQ = Fysieke balans en gezonde dagelijkse leefgewoontes
IQ = 
Mentale fitheid en Veerkracht (IQ).

Deze dimensies hebben allemaal permanente aandacht nodig. Iedere levensfase heeft nieuwe uitdagingen en impactvolle gebeurtenissen; de zogenaamde ‘life-events’, die onze balans flink kunnen verstoren.